Danee Sandifort vertegenwoordigt EZ&PC tijdens limietwedstrijd

Zaterdag 20 oktober werd in het Erica Terpstrabad in Nijmegen een limietwedstrijd gehouden voor de zwemmers die in aanmerking komen voor limieten voor de Gelderse Kampioenschappen. Van EZ&PC was Danee Sandifort de enige zwemster die mee deed aan deze wedstrijd. Danee stond ingeschreven op de 400 meter vrije slag. Of Danee last had van zenuwen is ons niet bekend, maar dat kan niet lang geduurd hebben! Haar afstand werd namelijk al gezwommen in programma 1. Danee ging de eerste 50 meter snel van start in 37.49. De daaropvolgende 300 meter zwom ze steady tussen de 42 en 44 seconden per 50 meter. Op het laatst perste ze er nog een eindsprintje uit en eindigde haar race in 40.78. Met een eindtijd van 5.38.76 behaalde ze een mooie zevende plaats. Top gedaan Danee!