Alle zwemmers in de prijzen tijdens Swimkick

Op zaterdag 13 oktober werd deel 1 van de Swimkick Minioren gezwommen in Nijmegen. EZ&PC was van de partij met 3 meisjes en 3 jongens. Spannend! Zeker voor Jente, Fem, Jyron en Marc: zij zwommen namelijk een aantal afstanden voor de allereerste keer! 

De jongens waren samen goed voor 4 medailles. Alexander Barentsen behaalde een bronzen medaille op de 100 meter rugslag. Marc van de Geer mocht op het bovenste treetje gaan staan, hij behaalde goud op de 100 meter vrije slag. Jyron Ramnarain mocht twee keer naar het erepodium. Hij mocht een zilveren medaille ophalen voor de 25 meter vrije slag en een gouden medaille voor de 25 meter rugslag. Super gedaan jongens!

Ook de meiden gingen met medailles naar huis. De 3 meisjes behaalden samen maar liefst 6 medailles! Jente Kuiper werd derde op de 25 meter rugslag en tweede op de 25 meter vrije slag. Fem Leenders zwom naar een derde plaats op de 25 meter vrije slag en behaalde goud op de 25 meter rugslag. Charlotte Landman was tweemaal de beste. Op de 50 meter rugslag en de 50 meter vrije slag was zij de snelste en won ze goud. Op de 50 meter vrije slag zwom Charlotte bovendien een persoonlijk record. Knap gedaan meiden!

De wedstrijd werd afgesloten met een spannende estafette 4 x 50 meter vrije slag. Het team van EZ&PC bestond uit Charlotte, Marc, Jyron en Alexander. Samen behaalden ze een keurige zesde plaats.