Vrijwilligers gezocht

Al sinds 1950 geeft de Basiszwemgroep van De Elster Zwem en Polo Club zwemles aan kinderen. Elke donderdagavond en zaterdagmiddag staat er enthousiaste groep vrijwilligers klaar, gediplomeerd en ongediplomeerd, om uw kind gedegen zwemles te geven.

De Basiszwemgroep biedt lessen aan voor de diploma’s C, zwemvaardigheid, snorkelen, survival en wereldzwemslagen. We hebben momenteel een groot tekort aan vrijwilligers, zowel aan de badrand als binnen onze commissie. We zijn daarom naarstig op zoek naar mensen, al dan niet met een zwemachtergrond, die het bijvoorbeeld leuk vinden om in hun vrije tijd zwemles te geven of administratieve werkzaamheden te verrichten. Ook zijn wij in de commissie nog op zoek naar een voorzitter die de belangen van de Basiszwemgroep vertegenwoordigd in het bestuur. In ruil voor de geïnvesteerde tijd biedt de vereniging u veel plezier en gezelligheid en in het geval dat u gaat lesgeven ook een erkende opleiding tot zweminstructeur.

Zoals elke vereniging kunnen wij niet zonder vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen vereniging! Bent u geïnteresseerd om vrijwilliger te worden bij de Basiszwemgroep van EZ&PC, stuur dan een mail naar hoofdtrainster Aviva van Campen. Zij neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.