Pupillen waterpolo bij EZ&PC: de toekomst!

Onder leiding van Eric Peters, Bram van Heumen en Mariëlle Leenders wordt er hard gewerkt aan een pupillenteam bij EZ&PC. De nieuwe generatie wordt klaargestoomd om hopelijk zo snel mogelijk mee te doen aan de echte competitie. De kloof tussen de aspiranten (onder de 17) en de pupillen (onder de 13) is helaas erg en té groot. Lijkt het jou nou zo leuk om eens te proberen of het wat voor jou is, of misschien weet je het al en wil je zo snel mogelijk meedoen? Stuur even een e-mail! Deze generatie is de toekomst!

 

PUPILLEN
De jongste waterpoloërs van EZ&PC zijn de pupillen. De pupillen is een gemengde groep van circa tien jongens en meisjes tussen de zes en dertien jaar.

DIPLOMA EISEN
Je kunt met waterpolo beginnen als je minimaal zes jaar bent en in het bezit bent van je A- en B-diploma. Daarnaast raden wij je ook sterk aan je C-diploma te behalen.

DE TRAINING
Op speelse wijze leren wij de kinderen alle waterpolo vaardigheden aan. In half diep water wordt er tijdens de training geoefend op de zwemslagen en alle bijbehorende baltechnieken zoals het gooien, vangen en schieten van de bal. De training wordt vaak afgesloten met een partijtje om de kinderen ook kennis te laten maken met het wedstrijdelement.
De trainingen worden geleid door Bram van Heumen (speler bij EZ&PC waterpolo Heren 1!).

TRAININGSTIJDEN
De pupillen trainen iedere dinsdag van 18.00 uur tot 18.45 uur.
Pupillen vanaf 10 jaar trainen ook op donderdag van 19.15 uur tot 20.10 uur.

WEDSTRIJDEN
Gezien de groep is het helaas nog niet mogelijk om in een officiële competitie mee te doen. Ondanks dat, spelen onze pupillen vanaf november j.l. wedstrijdjes tegen andere clubs! Samen met Thetis (Gendt) en EZZ (Zetten) hebben wij een vriendschappelijke competitie opgestart voor onze pupillen. In teams van vijf spelers spelen de pupillen twee keer per maand een wedstrijd tegen elkaar.

JE BENT VAN HARTE WELKOM!
Krijg jij ook zin om mee te doen als jij dit leest? Bij ons ben je van harte welkom! Er is altijd een mogelijkheid een paar keer mee te trainen.

Kom gerust eens langs op dinsdagavond of neem contact met ons op via het contactformulier!

 

Meer informatie waterpolo: klik hier!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.