Pasavond EZ&PC kledinglijn

Zwemkleding EZ&PC Pasavond Donderdag 22 december 2022

Beste leden,

het is zover, de zwemkleding van EZ&PC met bijbehorende kleding lijn is klaar. De zwemkleding wordt door de club gesponsord en is, eenmalig, beschikbaar voor alle zwemmende leden van EZ&PC. Dus of je nu wedstrijdzwemmer bent, recreatief zwemt als volwassene, of waterpolo speelt, het geld voor iedereen!
Elk lid heeft eenmalig recht op de zwemkleding, er is op donderdag 22 december een pasavond waarbij de kleding kan worden gepast en besteld. Zorg dat je erbij bent!

Onze leverancier, MTB-sport, richt een webshop in speciaal voor EZ&PC waar onze leden zwemkleding en droge kleding kunnen bestellen. Dus als je eens een maatje groter, of kleiner, wilt dan kan dit hier besteld worden en rechtstreeks worden afgerekend. Naast zwemkleding is het ook mogelijk om polo’s, shorts, trainingsbroeken en vesten of tassen te bestellen. De artikelen worden tegen scherpe prijzen verkocht en zijn van hoogwaardige kwaliteit. www.mtb-sport.net > verenigingen, de webshop wordt op korte termijn ingericht.

Planning: om ervoor te zorgen dat niet alle leden tegelijkertijd op de pasavond komen, hebben wij een planning gemaakt voor alle teams/afdelingen. We zijn nog bezig om te kijken waar het passen exact plaats vindt, maar in ieder geval in De Helster, mocht het niet duidelijk zijn meld je dan even bij de balie van het zwembad. Lukt het niet op de exacte tijd in de planning, dan kun je op een andere tijd komen maar probeer zoveel mogelijk de planning te volgen om lange wachttijden te voorkomen. Kinderen die Kerstviering hebben op school kunnen ook later aansluiten.
Ben je kader lid, trainer en/of scheidsrechter meld je dan ook aan voor het passen van kaderkleding.
Voor leden die echt niet kunnen op deze dag is een 2e pasmoment op donderdagavond 12 januari. Daarna, maar ook tussentijds, is het niet mogelijk om te passen en/of te bestellen voor deze gratis zwemkleding.

Donderdag 22 december 2022 18:00 – 19:00 Basiszwemgroep, pupillen waterpolo, TBK
19:00 – 20:00 Wedstrijdzwemmers, Dames Waterpolo, Aspiranten Waterpolo
20:00 – 21:00 Heren Waterpolo
21:00 – 22:00 Volwassenen zwemmers, ZMFB
Donderdag 12 januari 2023 18:30 – 20:30 voor alle leden die niet op 22 december kunnen komen

Met dank aan de leden van de kledingcommissie die zich ingezet hebben voor het ontwerp en keuze van de kledinglijn.
Met vriendelijke groeten,
Bestuur EZ&PC.