Kerstactie 2018: doe je best en win wat lekkers!

Beste leden,

Afgelopen zomer hebben we weer een ontzettend gaaf jeugdkamp gehad. Bedankt voor alle hulp op wat voor manier dan ook. Voor dit seizoenseinde zijn er inmiddels weer plannen in de maak om dat succes door te zetten, maar dan nóg beter. Om dit te bereiken, hebben we ook jullie (financiële) hulp nodig. Zoals inmiddels is bekend organiseren we binnen de club rond de feestdagen een ‘Kerstactie’, in samenwerking met Banketbakkerij Paul Janssen. Een mooi percentage van de verkoop is voor de club. Het volledige bedrag wat opgehaald wordt via deze actie komt volledig ten goede van jeugdkamp.

Deze actie is dus door leden, vóór leden! Jeugdleden; ga door je eigen straat of omliggende straten en verkoop zo veel mogelijk. Natuurlijk zelf kopen is ook van harte welkom! De volwassenen leden kunnen hier natuurlijk ook bij helpen. Trakteer jezelf eens op wat lekkere dingen of haal je onderdelen van het Kerstontbijt bij de échte bakker!

Degene die het hoogste verkoopbedrag weet te halen wint een ovenheerlijke prijs beschikbaar gesteld door Banketbakkerij Paul Janssen! Zet ‘m dus op en doe je uiterste best!

Belangrijke datum: inleveren is uiterlijk tot dinsdag 18 december (!!) mogelijk bij Bram v. Heumen (waterpolo), Bas Swinkels (basiszwemgroep & TBK), Esther Landman (wedstrijdzwemmen) en ondergetekende. Overige informatie staat uitvoerig op https://ez-pc.nl/kerstactie beschreven!

Probeer allemaal jullie best te doen, om met elkaar zo weer een nóg uitgebreider jeugdkamp voor onze jeugdleden neer te kunnen zetten en ook dit seizoen feestelijk af te kunnen sluiten!

Veel succes met de verkoop!

Lars Pronk
Voorzitter activiteitencommissie EZ&PC

Meer informatie en bestelformulieren: https://ez-pc.nl/kerstactie